Terapie

Este nevoie de curaj pentru a decide sa incepi confruntarea cu tine insuti. Terapia inseamna un efort, care presupune o investitie semnificativa de timp si energie, insa satisfactiile pe care ti le aduce acest demers sunt pe masura efortului.

Psihoterapia oferă cadrul ideal pentru a înțelege că poți face întotdeauna ceva pentru a-ți îmbunătăți relația cu tine însuți și cu cei din jur și te poate ajuta să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă, ca să poți naviga mai ușor către găsirea unor soluții care sa te aduca in echilibru cu tine insuti.

Indiferent de formă (individuală, de grup, de cuplu), psihoterapia are beneficii greu de egalat de către alte metode de intervenție, cum ar fi, spre exemplu, tratamentul medicamentos. Pe lângă acest aspect, nu trebuie ignorat faptul că, cel mai adesea, subtilitățile și sensibilitățile psihicului nu lasă loc altei abordări decât cuvântul. Chiar și în cazurile în care tratamentul medicamentos se impune, din cauza naturii problemei, terapia oferă suportul necesar pentru înțelegerea cauzelor simptomelor și pentru identificarea unor soluții pe termen lung. 

 
Terapie individuala

TERAPIE INDIVIDUALA

TERAPIE DE GRUP

TERAPIE COPII & ADOLESCENTI

LIFE COACHING

TERAPIE DE CUPLU

CONSILIERE PSIHOLOGICA