Despre mine ...

Am ales meseria de psiholog si o practic, cu drag si cu succes, de peste 15 ani. Sau poate meseria m-a ales pe mine?!?

Sunt un psiholog cu mai multe specializari si sunt activa in fiecare dintre acestea. Prima mea specializare este cea de Psihoterapeut - psihoterapie ericksoniana & hipnoza clinica. Practic psihoterapia din anul 2005 si, in toti acesti ani, am ajuns sa inteleg ca nu as fi putut face o alegere profesionala mai buna, pentru ca nu cred sa existe o alta meserie care m-ar fi putut invata atat de multe lucruri si care mi-ar fi putut da atat de multe satisfactii, nu doar profesionale, ci si personale. Natura umana, care m-a fascinat dintotdeauna si continua sa ma fascineze, este un subiect de permanente descoperiri si revelatii pentru mine, si meseria de psiholog ma ajuta sa dezleg in fiecare zi alte mistere ale ei.

Cea de-a doua specializare este psihologia aplicata in securitate nationala. Am ales sa ma specializez in analiza comportamentului, respectiv in detectarea comportamentelor simulate prin analiza comportamentului, in tehnici interviu investigativ și strategii de obtinere a informatiilor prin intermediul tehnicilor de interviu investigativ, precum si in tehnici de negociere.

Sunt, de asemenea, trainer, cu o experienta de peste 10 ani si 3.000+ cursanti, si public speaker. Cateva dintre temele programelor de training pe care le livrez sunt: analiza comportamentului, interviul investigativ, negocierea, comunicarea persuasiva, motivatia, leadership, public speaking.

Mai multe despre aceasta latura a profesiei mele puteti afla pe  www.insider.com.ro 

"Oricat de absurd ar parea, oamenii ar face orice pentru a evita sa stea fata in fata cu propriul suflet."

Carl Gustav Jung