Psihoterapie de grup

Va anuntam organizarea unui nou grup terapeutic cu tema

"DEPENDENTA AFECTIVA" 

Grupul se adreseaza persoanelor care se confrunta cu probleme legate de dependenta afectiva, respectiv dependenta de persoana iubita, dependenta de cei din jur, dependenta afectiva de parinti etc.

Grupul va fi format din 5 - 8 persoane, alese in urma unui interviu individual preliminar, interviu in cadrul caruia puteti afla si mai multe detalii despre grup. Intalnirea preliminara, in vederea interviului, este gratuita.

Intalnirile grupului sunt saptamanale, iar o intalnire dureaza o ora si jumatate.

Taxa de participare la grup este de 70 RON/sedinta

Grupul este coordonat de Iris Gogorici - Psihoterapeut

Pentru informatii suplimentare si inscrieri puteti suna la numarul de telefon 0724.377.110

sau puteti trimite un e-mail pe adresa iris@irisgogorici.com 
Personalitatea dependenta


Este caracterizata de necesitatea excesiva de a fi supervizat, care duce la un comportament submisiv si adeziv si la frica de separare. Are dificultati in a lua decizii fara reasigurari si sfaturi din parte altora. Necesita ca altii sa isi asume responsabilitatea pentru cele mai importante domenii ale vietii sale. Are dificultati in a-si exprima dezaprobarea fata de altii, de teama de a nu pierde aprobarea sau suportul acestora. Are dificultati in a initia proiecte sau a face ceva singur, din lipsa de incredere in propria persoana, in judecata si in capacitatile sale. Merge foarte departe pentru a obtine si mentine afectiunea celorlalti, pana la a se oferi voluntar sa faca lucruri neplacute. Cauta urgent o alta relatie drept sursa de supervizare atunci cand o relatie stransa se termina. Ii este frica de a nu fi lasat sa aiba singur grija de sine si se simte lipsit de ajutor atunci cand ramane singur.

Suna cunoscut? Daca da, si daca acest lucru te impiedica sa iti traiesti viata asa cum iti doresti, grupul de terapie cu tema "DEPENDENTA AFECTIVA" poate fi solutia.