11 March 2011

IN CULISELE PSIHOTERAPIEI Partea I

In martie 2010 am initiat o serie de workshop-uri dedicate psihoterapiei si profesionistilor din domeniu, sub titlul "In culisele psihoterapiei"
Primul invitat celebru pe care l-am avut a fost Dr. Jeffrey K. Zeig, renumit psiholog clinician si psihoterapeut american, organizatorul celei mai importante conferinte de psihoterapie din lume, The Evolution of Psychotherapy, directorul Fundatiei Milton H. Erickson din Statele Unite si poate cel mai celebru "discipol" al lui Milton H. Erickson. La invitatia mea, Dr. Jeffrey Zeig a venit pentru prima data in Romania iar workshop-ul pe care l-a sustinut a purtat titlul "Psihoterapie si Hipnoza"  http://www.wix.com/irisiris/workshop-psihoterapii-scurte---dr-jeffrey-zeig, Zeig fiind unul dintre cei mai notorii psihoterapeuti practicanti ai hipnozei clinice. http://jeffreyzeig.com/


Tot in 2010, in luna iunie, l-am avut ca invitat pe Prof. Dr. Jeffrey A. Kottler http://jeffreykottler.com, aflat tot pentru prima data in Romania. In cadrul aceleiasi serii de evenimente, "In culisele psihoterapiei", Kottler a sustinut un workshop, pe durata a doua zile, cu temele "Interventii creative in psihoterapie" si "Calatoria psihoterapeutului catre dezvoltarea personala si profesionala"
http://www.wix.com/irisiris/jeffreykottler


Jeffrey Kottler este unul dintre cei mai prolifici autori de carti in domeniul psihoterapiei, avand peste 80 de titluri in palmares, multe dintre ele best seller-uri. Dintre acestea, cea mai celebra in Romania este "Mumia de la masa din sufragerie", aparuta la Editura Trei, o colectie de cazuri neobisnuite de psihoterapie, relatate de cei mai renumiti psihoterapeuti americani. In cadrul evenimentului "In culisele psihoterapiei", Editura Trei a lansat o noua carte scrisa de Jeffrey Kottler impreuna cu colegul sau, Jon Carlson, "Clientul care m-a schimbat", tot o colectie de cazuri, respectiv cazurile care au marcat cariera psihoterapeutilor care relateaza.
Puteti vedea mai jos o inregistrare din cadrul evenimentului in care Prof. Vasile Dem. Zamfirescu vorbeste, din partea Editurii Trei, despre cartea "Clientul care m-a schimbat".In zilele urmatoare voi posta si cateva inregistrari video din cadrul workshop-ului propriu-zis sustinut de Jeffrey Kottler.
Mai multe poze de la aceste evenimente puteti vedea pe pagina mea de Facebook, Psychotherapy Club 

No comments:

Post a Comment